Diana hercegnő

Kép
Sztárok

Ki ez a lány? Diana hercegnő dögös unokahúga a brit sajtó új üdvöskéje

Ilyen ez a királyi család. Pippa és Katalin után, most épp Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer van a porondon. Aki még nem tudná, ő a brit közvélemény legújabb kedvence!

Kép
Stílus

Hercegnői stílusnapló:Katalin és Diana hasonló szettjei

Katalin hercegné gyönyörű és könnyed eleganciája már most legendás uralkodóvá tették, ám ha néha nem tudja mit viseljen elég csak visszalapoznia a régi újságok címplapjait és megnéznie, hogyan öltözködött az egykori hercegné és divatikon, Diana. Sokszor az ő inspirálta szettekben mutat a legszebben Katalin, nézd csak meg a képeket! 1. Az elegáns kékeszöld ruha

Kép
Sztárok

György herceg a kishúgát öleli - FOTÓK

Itt az első közös fotó György hercegről és kishúgáról, Charlotte Elizabeth Diana hercegnőről (nekünk csak Sarolta), amelyet ráadásul a Kensington palota Twitter oldala szerint Katalin hercegné készített két gyermekéről.

Kép
Életmód

Magyar ajándékot is kapott a kis Charlotte hercegnő

A várva várt eseményre, a Royal Bébi születésére a Herendi Porcelánmanufaktúra egy igazán kedves gesztussal, a Viktória minta egy újabb különlegességével rukkolt elő.

Kép
Sztárok

Megvan a kis hercegnő neve!

Vilmos és Katalin ma jelentette be, hogy az újszülött kis hercegnő a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. Lássuk, mit is jelent mindez!

Kép
Stílus

Mint két tojás: Diana és Catherine, a stílusos hercegnék

Ahogy Catherine hercegné belejön a királyi életbe, egyre többször hasonlítják össze a feledhetetlen Diana hercegnővel. A brit Harper's Bazaar összegyűjtötte a néhai és a jelenlegi hercegnék ruhatárának legfigyelemreméltóbb, és hihetetlenül hasonló darabjait. Döbbenetes, ugye?

Előző oldal